2 pobjede u prva 2 kola nastavka sezone

U 7. kolu gostovali smo kod Rakuna, nominalno najjače momčadi lige. Međutim iskoristili smo izostanak njihovog najjačeg igrača Jerkovića koji je praktički sigurna 3ca kada igra. U prvom meču mladi Tepeš nije se snašao protiv prekaljenog lovca Radočaja, te je Radočaj relativno lagano pobijedio 3:0. Nakon 1. meča koji je završio “očekivano”, Grant odigrava fenomenalan meč i s 3:0 pobjeđuje Jakelića te mu nanosi tek 2. poraz u sezoni. S tom pobjedom kao da se sve okrenulo na našu stranu i u nastavku dvoboja Džafer i Grant su samo priveli svoje dvoboje kraju. Džafer prvo glatko s 3:1 dobiva Cesara, te par malo teže ali iskusno Džafer/Grant dobivaju s 3:2. Završni bod za pobjedu od 4:1 donosi Grant s teško izborenom pobjedom protiv nadahnutoga Radočaja i pobjeđuje 3:1.

Ovaj vikend u sklopu 8. kola imali smo dva gostovanja, kod Samobora i Dugog Sela. Ujutro smo pobijedili Samobor s dominantnih 4:0 uz tešku pobjedu Džafera od 3:2 protiv Mihalića. Popodne u Dugom Selu nismo bili toliko uspješni. 2 meča gubimo s 3:2, uz poraz Džafera protiv Belića nakon vodstva 2:0 i 8:1 u 4. setu. Na kraju smo poraženi sa 4:1 u dosta nabijenom meču. Bez obzira na sve odličan nastavak sezone i uspjeli smo ostvariti 2 pobjede u 3 meča što smo htjeli kako bi pokušali što prije ostvariti ostanak u ligi.

Htjeli bi se zahvaliti našem prvom sponzoru, “Syntiu”, koji nam je kupio nove trenirke. Drago nam je da smo uspjeli to “vratiti” sa ovim pobjedama :).

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *